Τα Πρόωρα και Λιποβαρή μωρά έχουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες για δυο λόγους. Πρώτον, μεγαλώνουν γρηγορότερα σε σχέση με τα τελειόμηνα. Δεύτερον, το γαστρεντερικό τους σύστημα δεν είναι ακόμα ώριμο. Το μητρικό γάλα είναι ένα εξαιρετικό γάλα ακόμα και για τα πρόωρα. Το πρόβλημα είναι, ότι τις περισσότερες φορές τα πρόωρα δεν μπορούν να θηλάσουν, γι` αυτό η μητέρα μπορεί να βγάζει το γάλα και να το δίνουν στο μωρό μέσα από το ειδικό σωληνάκι που καταλήγει στο στομάχι του μωρού. Αν η χορήγηση του μητρικού γάλακτος δεν είναι εφικτή, τότε υπάρχουν ειδικά γάλατα για πρόωρα. Επίσης τα πρόωρα έχουν ανάγκη από χορήγηση επιπλέον βιταμινών, όπως είναι η βιταμίνη Α και D, δημιουργώντας την ανάγκη παρασκευής ειδικών γαλάτων εμπλουτισμένων σε αυτές αλλά και σε λεύκωμα, θερμίδες, νάτριο, ασβέστιο και φώσφορο.

Infatrini 24 x 125ml Βρεφικό Γάλα

Infatrini 24 x 125ml Βρεφικό Γάλα

Infatrini είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ώστε να καλύπτει τις ιδιαίτερα αυξημένες θρεπτικές ανάγκες των πρόωρων και ελλιποβαρή βρεφών.

Frisolac Post Discharge 400gr Βρεφικό Γάλα

Frisolac Post Discharge 400gr Βρεφικό Γάλα

Frisolac Post Discharge είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ώστε να καλύπτει τις ιδιαίτερα αυξημένες θρεπτικές ανάγκες των πρόωρων και ελλιποβαρή βρεφών.

Almiron Post Discharge 400gr Βρεφικό Γάλα

Almiron Post Discharge 400gr Βρεφικό Γάλα

Almiron Post Discharge είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ώστε να καλύπτει τις ιδιαίτερα αυξημένες θρεπτικές ανάγκες των πρόωρων και ελλιποβαρών βρεφών.

Όλα τα Γάλατα Για Πρόωρα Και Λιποβαρή Νεογνά