Τα στοιχειακά αντιαλλεργικά – υποαλλεργικά γάλατα και κρέμες χορηγούνται επίσης σε βρέφη με αλλεργία στο γάλα της αγελάδας ή άλλες μη εντοπισμένες αλλεργίες, η οποίες δεν αντιμετωπίζονται με τα αντιαλλεργικά υποαλλεργικά γάλατα καθώς και σε άλλες νόσους του εντέρου (π.χ ΙΦΝΕ). Τα στοιχειακά Αντιαλλεργικά Γάλατα δεν περιέχουν καθόλου πρωτεΐνες ή πρωτεϊνικά υπολείμματα, παρά μόνο μη αλλεργιογόνα αμινοξέα.

Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

Show sidebar
Εμφάνιση 12 24 36
Alfamino HMO 400g Βρεφικό Γάλα
Κλείσιμο

Alfamino HMO 400g Βρεφικό Γάλα

Alfamino HMO 400g βρεφικό γάλα, ένα τρόφιμο για για τη διαιτητική αγωγή βρεφών με σοβαρή αλλεργία στο αγελαδινό γάλα ή/και πολλαπλές τροφικές αλλεργίες.
Κλείσιμο

Alfamino Junior HMO 400g Βρεφικό Γάλα

Alfamino Junior HMO υποαλλεργική φόρμουλα με βάση τα αμινοξέα. Κατάλληλο από την ηλικία των 6 μηνών.
elemental-powder
Κλείσιμο

Elemental 028 Extra 100g Πορτοκάλι

Elemental 028 Extra σε σκόνη είναι συμπλήρωμα διατροφής για βρέφη και ενήλικες με προβλήματα υποθρεψίας και δυσαπορρόφησης.
elemental-028-extra-100gr-
Κλείσιμο

Elemental 028 Extra Liquid Πορτοκάλι – Ανανά

Elemental 028 Extra Liquid είναι συμπλήρωμα διατροφής για βρέφη και ενήλικες με προβλήματα υποθρεψίας και δυσαπορρόφησης σε υγρή μορφή έτοιμο προς χρήση.
Neocate 400gr Βρεφικό Γάλα
Κλείσιμο

Neocate LCP 400g Βρεφικό Γάλα

Το Neocate LCP ειδικό συμπλήρωμα διατροφής με βάση τη καζεΐνη, χωρίς λακτόζη. Περιέχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Neocate Nutra 400gr Βρεφική Κρέμα
Κλείσιμο

Neocate Nutra 400g Βρεφική Κρέμα

Το Neocate Nutra ειδικό συμπλήρωμα διατροφής για παιδιά και βρέφη από 6 μηνών και άνω με σοβαρή τροφική αλλεργία. Ελεύθερο πρωτεΐνης γάλακτος και γλουτένης.
novalac-aminova-lcp-400gr--
Κλείσιμο

Novalac Aminova LCP 400g Βρεφικό Γάλα

Novalac Aminova LCP 400gr βρεφικό γάλα σε σκόνη για τη διατροφική αντιμετώπιση αλλεργιών στις πρωτεΐνες του αγελαδινού γάλακτος και πολλαπλών τροφικών αλλεργιών.
neocate-junior-unflavored
Κλείσιμο

Nutricia Neocate Junior 400g

Το Neocate Junior είναι διαιτητικό τρόφιμο με ουδέτερη γεύση για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς. Θρεπτικό σκεύασμα σε μορφή σκόνης με βάση μη αλλεργιογόνα αμινοξέα.
neocate-junior-vanilla
Κλείσιμο

Nutricia Neocate Junior Vanilla 400g

Το Neocate Junior είναι διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς. Θρεπτικό σκεύασμα σε μορφή σκόνης με βάση μη αλλεργιογόνα αμινοξέα, σε κουτί 400g.
neocate_syneo
Κλείσιμο

Nutricia Neocate Syneo 400g

Neocate Syneo διαιτητικό τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς. Βρεφική φόρμουλα σε μορφή σκόνης με βάση μη αλλεργιογόνα αμινοξέα, σε κουτί 400gr.