Υποθρεψία Και Δυσαπορρόφηση

Η Υποθρεψία Και Δυσαπορρόφηση είναι μια κατάσταση η οποία λαμβάνει χώρα όταν ο οργανισμός ενός ανθρώπου έχει έλλειψη από απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι αποτέλεσμα ανεπαρκούς ή μη ισοζυγισμένης διατροφής, δυσκολίας στην πέψη των τροφών, προβλημάτων στην απορρόφηση ή άλλων ιατρικών παθήσεων. Σε μερικές περιπτώσεις, η υποθρεψία μπορεί να είναι τόσο ήπια που να μην εμφανίζει συμπτώματα. Όμως, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, η υποθρεψία μπορεί να είναι τόσο σοβαρή που η καταστροφή η οποία γίνεται να είναι αναπόφευκτη, ακόμα και όταν ο άνθρωπος επιβιώσει. Στα παιδιά, η υποθρεψία τα επηρεάζει σοβαρά και έχει σαν αποτέλεσμα: την αδυναμία πρόσληψης βάρους, αυξημένο κίνδυνο θνησιμότητας, αυξημένο χρόνο νοσηλείας, την εμφάνιση μαθησιακών δυσκολιών. Η κοινή θεραπεία της υποθρεψίας συνήθως σχετίζεται με την αποκατάσταση των θρεπτικών συστατικών που έχουν απολεσθεί, μείωση των συμπτωμάτων, θεραπεία οποιασδήποτε υποκείμενης πάθησης.

JEVITY PLUS

JEVITY PLUS

Jevity Plus, συμπλήρωμα διατροφής με φυτικές ίνες, κατάλληλο για γαστροστομία. Iδανικό για άτομα που κινδυνεύουν να αναπτύξουν υποσιτισμό.

GLUCERNA 1.5 kcal

GLUCERNA 1.5 kcal

Glucerna 1.5kcal είναι μια ενεργειακή και διατροφική πρωτεΐνη με βραδέως εύπεπτους υδατάνθρακες και μια ειδική σύνθεση λίπους αναπτυχθεί ειδικά για τα άτομα με (κίνδυνο) υποσιτισμό και διαβήτη ή υπεργλυκαιμία.

Nutricia FortiCare 125ml

Nutricia FortiCare 125ml

To Nutricia FortiCare είναι ένα θρεπτικό σκεύασμα εμπλουτισμένο με ω-3 λιπαρά οξέα, κατάλληλο για ογκολογικούς ασθενείς.

Ensure Compact 125ml

Ensure Compact 125ml

Για ασθενείς σε κατάσταση ή κίνδυνο εκδήλωσης υποθρεψίας με περιορισμό στην πρόσληψη υγρών ή δυσκολία λήψης μεγάλου όγκου.

Glucerna SR 230ml

Glucerna SR 230ml

Για διαβητικούς ασθενείς σε κατάσταση ή κίνδυνο εκδήλωσης υποθρεψίας.

Prosure 240ml

Prosure 240ml

Για ασθενείς σε κατάσταση ή κίνδυνο εκδήλωσης υποθρεψίας με καρκίνο ή άλλες φλεγμονώδεις νόσους.

Nepro HP 220ml

Nepro HP 220ml

Για ασθενείς σε κατάσταση ή κίνδυνο εκδήλωσης υποθρεψίας με νεφρική ανεπάρκεια που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση ή ασθενείς με ΧΝΝ και αυξημένες πρωτεϊνικές ανάγκες.

Vital 1.5kcal 200ml

Vital 1.5kcal 200ml

Για ασθενείς με δυσαπορρόφηση ή /και μειωμένη γαστρεντερική λειτουργία, φλεγμονώδη νόσο του εντέρου, σύνδρομο βραχέος εντέρου, διάρροια ή υπερκαταβολικούς ασθενείς.

Osmolite 500ml

Osmolite 500ml

Για έναρξη και διατήρηση τεχνητής εντερικής διατροφής ή δυσανεξία στην υπερσωματική διατροφή.

Jevity 500ml

Jevity 500ml

Για έναρξη και διατήρηση τεχνικής εντερικής διατροφής.

Ensure Plus 500ml

Ensure Plus 500ml

Για ασθενείς με θερμιδικό ή πρωτεϊνικό υποσιτισμό ή με κίνδυνο εκδήλωσης υποθρεψίας.

Ensure Plus Advance 220ml

Ensure Plus Advance 220ml

Για ασθενείς με κίνδυνο εκδήλωσης υποθρεψίας ή/και απώλεια μυϊκής μάζας, δύναμης και λειτουργικότητας.

Όλα τα Συμπληρώματα Για Υποθρεψία Και Δυσαπορρόφηση